Rabu, 11 Mei 2011

Jumaat, 6 Mei 2011

Isnin, 2 Mei 2011

CaMni PuNyE oRg PoN aDe Ke ??




"Kita Buat Salah....Kita Kena Marah,
Dia Buat Salah....Kita Pun Kena Marah"


p/s---> Ishhh...sabor jelah~

~Suke2 Kau Saje Kan...





xpayah la judge ape2 pon..
cermin diri dulu..
kalau suke mengkritik sangat,ha gi jd panel kat Akademi Fantasia..
at least boleh masuk tv..

"a girl wanna commit suicide after dat person saw her taking a phone call from
a man she called as 'abg'..."
merujuk kps statement di atas..
'dat person' tu adalah org yg duk selambe badak
komen pasal kejadian di atas ni~

abg tu boifren je ke?
boleh jadi abg kandung?abg angkat?abg tiri?abg sedara?
siot btol..suke2 ko kondem minah tu kan..



---------------------------------------------------------------------------------------------

ade org cakap saya 'douche bag'.
merujuk kamus urban~

"Douche bag is someone who has surpassed the levels of jerk and asshole, however not yet reached fucker or motherfucker."

example :
Rob:He kept hitting on my girlfriend at the party, he just wouldnt leave her alone!!
Sam: God, what a douchebag.

kesimpulannya, jd suke2 bg aku title macam tu..
sbb aku bukan mcm tu..
anda pon x pnah dikasari saya kan?
yes i am an asshole..
everybody does =)
grr~
atas gurauan takpe sbb i'm fine with it..
klu serious?..fikir2 kan la..nasib baik anda bukan matsaleh~

oh ye..
sila cermin diri anda tu?
oh tak..
kita cermin sama2 ok..
we made mistake..
u made mistake..
so fair trade...
cheers!


p/s---> Dont simply called some1 with a name that very2 contra with his/her attitude..

Ahad, 6 Mac 2011

Testing...

1st time tulis blog pkai iPod..haha


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lobby FTMK

Sabtu, 12 Februari 2011

LoL~




oi..oi..oi..
tak perlu lah meng'tidak minatkan' diri tu kat org lain even die wat salah kecik je pon..
sebab aku rase ramai gile tak suke kau~


p/s::nasihat kepada diri sendiri serta sesiapa sahaja~

Jumaat, 11 Februari 2011

dis is my life~



sekali aku dah pilih jalan tu,aku takkan berpatah balik..
ape nak jadi pon jadi lah~
cheers~!